Virtual tours

Met Virtual tours en 360-graden fotografie heb je een krachtige tool in handen om bezoekers online in je project of object rond te kunnen leiden en een ultieme ervaring te bieden!

Virtual tours als nieuwe marketing tool

Virtual Tours worden steeds meer ingezet als communicatie tool. De recente COVID pandemie draagt heeft er voor gezorgd dat mensen bepaalde instanties of evenementen nu alleen nog maar digitaal kunnen bezoeken. Een virtuele rondleiding is dan ook een ideale tool om je onderneming of project aan iedereen op afstand te kunnen laten zien. 

Virtueel op bezoek

Een virtual tour geeft een bezoeker een perfect totaalbeeld van uw onderneming, instantie of project.

Tijd en geld besparen

Het rondleiden van mensen kan veel tijd en dus geld kosten. Met een virtuele rondleiding kun je hier flink op besparen.

Een ultieme beleving

Communiceer de beleving van jouw bedrijf- of instantie op een ultieme manier. Breng mensen letterlijk bij je binnen.

Virtual Tours & 360 Fotografie

Wij verzorgen 360 fotografie en maken hiervan een eenvoudig doorloop-model zoals onderstaand voorbeeld. Zo kan een bezoeker op zijn gemak rondlopen en rondkijken. Op desktop, maar ook op mobiel of met een VR-bril. Een geweldige tijdsbesparende oplossing voor makelaars, verzorgingshuizen of bijvoorbeeld musea.

Voorbeelden van virtual tours

Naast gewoon 360 foto’s is het ook mogelijk om een virtual tour te maken van een ruimte waarbij de bezoeker middels buttons zijn weg vindt. Met de muis, of door te swipen kan de bezoeker om zich heen kijken. De virtuele tours zijn zowel ‘plat’ of in een VR-bril te bekijken.

Succesvollere vastgoed marketing

Een 360° foto geeft een veel realistischer beeld van een woning dan de foto’s van voorheen. Doordat de bezoeker overal om zich heen kan kijken krijgt hij een veel betere indruk van de ruimte waarin hij zich bevind. Het resultaat is dat alleen de mensen die echt geïnteresseerd zijn uiteindelijk een bezoek zullen plannen om de woning te bezichtigen.

Minder verloren tijd en meer resultaat dus. Extra presentatie middelen, zoals 360° foto’s en film zorgen ervoor dat de woning hoger in de zoekresultaten van Funda komt te staan. Met bijna 800.000 bezoekers per dag kan dat veel extra bezoeken opleveren. 360° foto’s en virtuele tours zijn waardevolle tools om nog meer resultaat te behalen in vastgoed marketing.

virtual tours

360 Film

Een zelfde virtual tour is ook mogelijk in bewegend beeld. Dit is vooral interessant wanneer de beelden dynamisch zijn en er veel gebeurd om de camera heen. De bezoeker navigeert met zijn vingers of muis door de video en kan daarbij van alles ontdekken. Een voorbeeld hiervan kan een evenement of expositie zijn.

 

Concept

Om van tevoren goed te weten wat er gefilmd moet worden is een concept / storyboard bij een groot project van belang. Waar gaat er gefilmd of gefotografeerd worden? Welke route wordt daarbij genomen? Hoe kan ervoor gezorgd worden dat er probleemloos gefilmd kan worden zonder storende factoren van buitenaf? Allemaal vragen waar goed over nagedacht moet worden. Wanneer je goed weet wat je wilt, kun je met een goed gevoel aan de slag. 

 

Stuur een berichtje!

Mocht je vragen hebben neem gerust contact op en stuur mij een bericht.

6 + 8 =