Plattegronden & 3D modellen

Hoger scoren op Funda

Wil je hoog in de zoekresultaten van Funda eindigen? Dan is het maken van een plattegrond van je woning een goede start. Vastgoed dat voorzien is van een goede plattegrond in combinatie met 360 graden foto’s zal eerder getoond worden in de zoekresultaten van Funda. Wij maken een plattegrond op maat afhankelijk van jouw wensen. 

 

Hoger in zoekresultaten

Het toevoegen van een plattegrond aan een makelaars object op Funda zorgt voor een hogere indexering in de zoekresultaten.

In 2D OF 3D

Het is mogelijk om een plattegrond in 2D of in 3D te maken. Met een 3D weergave wordt ruimte en diepte veel duidelijker afgebeeld.

Meer beleving

Met een (3D) plattegrond wordt je niet alleen hoger geïndexeerd, je voegt ook nog eens meer beleving toe aan de plattegrond.

Plattegronden in 2D

Plattegronden van woningen zijn een belangrijk presentatie middel geworden. Naast professionele fotografie is een goed getekende woningplattegrond een belangrijk onderdeel van uw online woningpresentatie.

Plattegronden omgezet naar 3D modellen

Het is mogelijk om de gemaakte plattegrond te converteren naar een 3D plattegrond. Deze plattegrond wordt naar een FML bestand geëxporteerd wat vervolgens naar Funda wordt geupload. Funda herkent dit bestandsformaat waardoor de bezoeker vervolgens zelf met zijn muis kan draaien en navigeren. Onderstaand vind je een 3D model van de achterzijde van bovenstaande plattegrond. Dit is een statisch model.

plattegronden laten maken  vastgoed

Stuur een berichtje!

Mocht je vragen hebben neem gerust contact op en stuur mij een bericht.

10 + 8 =