06 - 50 73 01 14 kdezwart[at]gmail.com

CORPORATE MUSIC

Thematisch geschreven muziek voor jouw film of project

Wij verzorgen op maat geschreven muziek voor film- of videoproducties. Ben je op zoek naar een uniek stukje muziek voor een commercial, documentaire of film? Dan ben je by Kev aan het juiste adres!

Corporate music

Corporate music is speciaal geschreven muziek welke wordt gebruikt in bedrijfsfilms en productpresentaties. Dit is in bijna alle gevallen instrumentale muziek waar een voice-over overheen is geplaatst.

Muziek creëert een motie die bijdraagt aan de beleving van de film. Emoties kunnen er enorm door worden versterkt. Dat maakt dat muziek vaak een van de krachtigste elementen is in bijvoorbeeld een commercial of productfilm.

Rechtenvrij

YouTube kan vaak erg vervelend doen wanneer er muziek van bijvoorbeeld bekende artiesten wordt gebruikt. Dit heeft alles met rechten te maken. Door zelf de muziek te produceren is dit geen probleem meer.

 

Branding met muziek

 Muziek is een krachtige tool voor de branding van je bedrijf of product. Steeds weer de zelfde herkenbare muziek, elke keer wanneer jouw filmpjes voorbij komen. Een krachtige tool voor branding van elk bedrijf.

SAMEN WERKEN AAN EEN NIEUW PROJECT?

Ook voor het ontwikkelen en optimaliseren van uw content- en communicatie strategie ben ik je graag van dienst. Samen bekijken we hoe we ook jouw website of marketingcampagne succesvol kunnen lanceren. Laten we snel een bakje koffie doen!

7 + 1 =

Contact

+31 [0]6 50 73 01 14

info[at]bykev.nl

 

Maatschappelijk verantwoord

Voor elke website die we bouwen sturen we een kind naar school in Gambia. Zo dragen we samen een steentje bij aan een betere wereld. 

Mediabureau BY KEV   | T +31 (0) 6 50 73 01 14  |   info[at]bykev.nl