over kev

Hi ik ben Kevin en dit is mijn onderneming BY KEV waarmee ik allerlei online projecten verzorg en ondersteun. Sinds ik de opleiding Communicatie & Multimedia design aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam heb afgerond, heb ik voor veel bedrijven in verschillende branches gewerkt. Soms in dienstverband en soms op ZZP-basis. 

Ik ben een gepassioneerd kajakker en heb een boek uitgebracht over een expeditie die ik heb ondernomen over de Gambia rivier in West-Afrika. Daarnaast houd ik mij veel bezig met muziek-, film- en tegenwoordig ook 360 fotografie. Ik vind het belangrijk dat elke ondernemer iets doet voor een betere wereld. Daarom help ik een aantal kinderen naar school in Gambia.

Angry Beaver Vlogs

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de Nationaal Park De Biesbosch. Omdat ik hier veel bijzondere momenten meemaak die ik graag met anderen wil delen ben ik vlogs gaan maken met mijn 360-graden camera.

Het komt niet vaak voor dat je kajak wordt aangevallen door een boze bever. Mij overkwam het en inspireerde mij om het project ‘Angry Beaver’ te noemen. 

 

Bestel mijn boek Expeditie Gambia

In 2012 reisde ik per kajak de Gambia rivier in West-Afrika af naar de Atlantische oceaan. De intentie was niet direct om een boek te schrijven, maar wat ik meemaakte gedurende deze reis was zo heftig, bijzonder en bizar dat ik het wel moest delen. Ik besloot een boek te schrijven aan de hand van het logboek.

Expeditie Gambia is het verslag van deze reis in de vorm van een boek en is verkrijgbaar bij bol.com. Op youtube vind je de film van deze expeditie.

expedition gambia boek

IK HEB GEWERKT VOOR:

Atlas Copco Nederland – HSP Worldwide – IVECO – TUI / KRAS REIZEN – ESET NOD32 – EGM architecten – Sportvisserij Nederland – Stichting INGRADO – Nannings Catering – Nara Wellness – Samila Spa – Sawan Nana Spa – Big Rivers Festival – Inventors – Stichting Kunstmakers – Verpleeghuis ‘Het Parkhuis’ – Hengelsportzaak van de Ven – Stichting Via Lumina – Thai Sense – 

Mediabureau BY KEV

Oranjestraat 64A
3311 VJ Dordrecht

KVK: 80896952
BTW: NL003511211B28

Stuur een berichtje!

Mocht je vragen hebben neem gerust contact op en stuur mij een bericht.

8 + 6 =