06 - 50 73 01 14 kdezwart[at]gmail.com

Charley Cruz & the Lost Souls

Voor de American Roots band Charly Cruz & the Lost Souls hebben wij een WordPress website ontwikkeld welke goed werkt op alle devices en ook nog eenvoudig te beheren is.

meer informatie

Droomhuizen Portugal

Voor Droomhuizen Portugal ontwikkelden wij een online adverteerplatform ondersteund door WordPress waar Portugese makelaars gericht huizen kunnen verkopen specifiek aan de doelgroep Nederlanders en Belgen

meer informatie

Bas de Zwart Evenementen

Voor Bas de Zwart evenementen hebben wij de oude website omgebouwd naar een strakke WordPress site. Nu kan Bas eindelijk zelf zijn website beheren en heeft hij weer een nieuwe, frisse look!

Nannings Catering

Een restyle van de oude website die nog volledig in HTML was, naar een een nieuwe website met daarachter een CMS.

Meer informatie

Ziezo Vormgeving

Voor Ziezo vormgeving ontwikkelden wij een gloednieuwe WordPress website. Zeer eenvoudig te beheren. Een HTML5 website welke volledig compatible is met tablets en smartphones.

Meer informatie

Stekkie.nl

Voor Sportvisserij Nederland ontwikkelde wij een concept waardoor wij kinderen, van de computer weer terug in de natuur kregen. Wij ontwikkelden een online community en een e-learning systeem voor kinderen.

meer informatie

Expedition River Gambia

Expedition River Gambia is een eigen project. In 2012 maakte Kevin deze expeditie waarvan eind 2014 een boek verschijnt. Deze website is gemaakt om het boek te ondersteunen.

Meer informatie

Stala Adventures

Voor Stala Adventures hebben wij een ‘ultimate experience’ website gemaakt in Flash. Zo zit in de┬áheader zit zelfs een play-knop waarmee je jungle geluiden aanzet.

meer informatie

Deze websites hebben wij verzorgd