06 - 50 73 01 14 kdezwart[at]gmail.com
Select Page

Ziezo Vormgeving

De Opdracht

Ziezo Vormgeving is een bedrijf uit de omgeving Rotterdam en houdt zich vooral bezig met grafisch ontwerp. Eigenaar Ymke vroeg om een makkelijk te beheren website die er fris en modern uitziet. Uiteraard moet de website ook goed werken op tablets en smartphones.

Het resultaat

Een prachtige website voor Ziezo Vormgeving welke prima werkt op alle devices. De website is in feite een hele lange pagina die gevuld is met zowel de portfolio items als een blog, een testimonial deel en algemene gegevens zoals de contactpagina. Een prachtige combinatie van hoe HTML5 samenwerkt met het beheersysteem WordPress. Bekijk Ziezo Vormgeving

Responsive design

Responsive WordPress design makes the website perfect readable for every browsing device like tablets, computers and smartphones.

Eenvoudig aanpassen

Instellingen zijn eenvoudig aan te passen. Een bericht of pagina toevoegen, aanpassen of verwijderen is een eenvoudige handeling voor de klant.

Statistieken volgen

In de websites die wij opleveren implementeren wij een trackingcode voor Google Analytics. Zo kunt u eenvoudig zien wie uw website bezoekt, hoe lang en waar ze vandaan komen.