06 - 50 73 01 14 kdezwart[at]gmail.com

Droomhuizen Portugal

Unieke bezoekers

%

Bounce percentage

Gemiddelde bezoekduur

Pagina weergaven

De Opdracht

Droomhuizen Portugal is een project wat wij zelf hebben opgezet omdat wij zagen dat er behoefte was in Nederland naar een website die woningen aanbied in Portugal. Maar dan met beschrijvingen in correct Nederlands. De website moet logisch zijn ingedeeld, duidelijk zijn en fijn werken. In de website moet een online magazine kunnen worden bijgehouden.

De website moet gepromoot worden op Facebook en Google dus hiervoor moest een online mediacampagne worden gestart. Op Facebook en Google+ moet er een pagina aangemaakt worden.

Het resultaat

De website is gelanceerd in het voorjaar van 2014. Inmiddels zijn we steeds hoger gestegen in Google en hebben we meer dan 15.000 bezoekers mogen verwelkomen. We zijn een adverteercampagne gestart om o.a met Google Adwords en Facebook onze doelgroep te bereiken. Naast het verkopen van huizen en land in Portugal, is Droomhuizen Portugal een informerende website waar mensen die een huis in Portugal willen kopen alles te weten komen over de regels, wetten en Portugal zelf natuurlijk!

Bekijk Droomhuizen in Portugal

Een project met ons beginnen?

Neem contact met ons op