06 - 50 73 01 14 kdezwart[at]gmail.com
Select Page
Kevin de Zwart

Kevin de Zwart

Web ontwikkelaar / Communicatie man / Muzikant / Reiziger

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Mijn afstudeeropdracht werd een zeer succesvol project. Zo succesvol dat ik het project Stekkie.nl mocht presenteren aan minister Verburgh. In dit jaar besloot ik dan ook om een eigen onderneming te starten; Kev Black Producties. Dit werd later ‘By Kev’. De naam Kev Black was afgeleid van de band ‘Kev Black & The Muffdivers’ waarmee veel gespeeld heb in Nederland en buitenland.

Door de jaren heen heb ik aan diverse uiteenlopende projecten gewerkt. Zo heb ik de afgelopen jaren veel korte films gemaakt waarvan er een aantal prijzen wonnen. Maar ook het thematisch schrijven van muziek werd een uniek onderdeel van mijn werk. In 2012 besloot ik om de Gambia rivier in West-Afrika per kajak af te reizen naar de Atlantische oceaan. Een  reis waarvan inmiddels een boek is verschenen.

Kevin

partnerskop