06 - 50 73 01 14 kdezwart[at]gmail.com

Muziek

Bent u op zoek naar rechten vrije muziek voor een project? Wij kunnen dit voor u verzorgen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van speciaal geschreven muziek voor bepaalde films die wij geproduceerd hebben.


The Giants Of La Botte is de themesong van een film waarin op karper gevist wordt. De muziek moet de romantiek, en later de spannende beelden van grote vissen nog intenser overbrengen.

Deze soundtrack is een stuk muziek wat we ooit hebben geschreven voor een Lodge in Gambia. Dit stuk werd gebruikt in de trailer van de promotiefilm van deze Lodge. In de trailer zag je een prachtige zonsopkomst bij de rivier en hoe de dag in Afrika tot leven komt.

Deze soundtrack is geweest voor een film die we opgenomen hebben in safaripark ‘De Beekse Bergen’. Hier werd één van de meest bijzondere viswedstrijden van Nederland gehouden. De deelnemers werden wakker tussen de brullende leeuwen en andere wilde dieren. Het was aan ons om deze ervaring in de vorm van een soundtrack over te laten komen.

In dit nummer hoor je geluiden van heel de wereld voorbij komen. De meeste samples zijn opgenomen in Gambia tijdens de filmsessies voor de Build Your Future Foundation. Het nummer heet Worldjam omdat verschillende invloeden van verschillende delen van de wereld bij elkaar komen. Het nummer werd gebruikt in een documentaire voor de Build Your Future Foundation.

Dit nummer is officieel geschreven als soloproject. Het thematiseert de heftige wereld waarin kindsoldaten moeten leven. Niet alleen door de samples die gebruikt worden, maar ook de heftige sound van de muziek. Het nummer is later gebruikt in een documentaire voor het ministerie van onderwijs en stichting Ingrado.